ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανανιάδης: “Καυχιέμαι που ήμουν συμπαίκτης του Γκάλη! Πορεία χωρίς χρέη ο στόχος του Άρη”

Ο παλιός παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Διονύσης Ανανιάδης μίλησε για τη συνύπαρξη του με τον Νίκο Γκάλη, αλλά και για τη φετινή εξαιρετική πορεία των κιτρινόμαυρων.

Μεταξύ άλλων είπε στην εκπομπή «Αθλητικό Express» στον Flash 99,4:

Για τη συνύπαρξη του με τον Νίκο Γκάλη: “Ήρθε ο Γκάλης και μου έφαγε τη θέση το δεύτερο χρόνο μου στον Άρη (γέλια). Έπαιξα τρία χρόνια μαζί του και μπορώ να καυχιέμαι ότι ήμουν συμπαίκτης του. Θέλω να πιστεύω ότι επειδή ήμουν ήδη οικογενειάρχης και είχα μια ξεχωριστή θέση στην ομάδα και σαν αρχηγός, τον βοήθησα, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε θέματα προσαρμογής, γιατί ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν γνώριζε κανέναν εδώ. Ήμουν ένας άνθρωπος δίπλα του εγγύηση, όπως ήμουν και για τους νεότερους, όπως ο Νίκος Φιλίππου. Τα θυμάμαι όλα αυτά, χαίρομαι και υπερηφανεύομαι”.

Για τον σημερινό Άρη: “Καμαρώνω για τον Άρη κι έχω να δώσω μια συμβουλή: Να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα με την απόδοσή μας, που βλέπουμε ότι αυτό φέρνει τον κόσμο πίσω, αλλά να μην ανοιχτούμε οικονομικά, πέρα από το πάπλωμά μας. Ο σκοπός είναι να πάμε τόσο καλά, ενώ συγχρόνως ξεχρεώνουμε τα χρέη μας, ώστε να βρεθεί μια λύση πιο δυνατή από την τωρινή, οικονομική εννοώ, που να μπορέσει να παραλάβει το σύλλογο, χωρίς χρέη και να τον οδηγήσει πιο ψηλά με τη βοήθεια και των υπαρχόντων διοικούντων”. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

To Top